Åbent Hus

Vi anbefaler altid at du besøger skolen, før du melder dig til. Det kan du gøre ved et af vores Åbent Hus arrangementer. Her vil nogle af skolens elever vise jer skolen efterfulgt af et oplæg om skolens værdier, tilbud og rammer. Tilmelding til Åbent Hus sker via nedenstående link.

Åbent Hus

Kom og besøg os

Åbent hus:

Åbent hus søndag den 28. august.

Link til tilmelding her

Efterskolernes dag søndag den 25. september.

Efterskolernes Dag og Aften kræver ingen tilmelding og man kan besøge skolen indenfor de angivne tider.

Kom og besøg os

Åbent hus:

Åbent hus søndag den 28. august.

Link til tilmelding her

Efterskolernes dag søndag den 25. september.