Åbent Hus

Vi anbefaler altid at du besøger skolen, før du melder dig til. Det kan du gøre ved et af vores Åbent Hus arrangementer. Her vil nogle af skolens elever vise jer skolen efterfulgt af et oplæg om skolens værdier, tilbud og rammer. Tilmelding til Åbent Hus sker via nedenstående link.

Åbent Hus

Vi anbefaler altid at du besøger skolen, før du melder dig til. Det kan du gøre ved et af vores Åbent Hus arrangementer. Her vil nogle af skolens elever vise jer skolen efterfulgt af et oplæg om skolens værdier, tilbud og rammer. Tilmelding til Åbent Hus sker ved at sende en mail til info@flakkebjergefterskole.dk.

Kom og besøg os

Åbent hus:

Der kommer nye datoer for Åbent hus arrangementer, til august.

Link til tilmelding her

Efterskolernes dag søndag den 26. september 2021 kl. 13-17.

Efterskolernes aften: onsdag d.12. januar 2022 kl. 18-21. Her kan man også høre mere om de enkelte linjer og møde deres lærere.

Vi er også i gang med at producere en række filmpræsentationer af livet på Flakkebjerg Efterskole. Dem vil vi lægge op på vores hjemmeside efterhånden som de bliver færdige, så de der ikke vil tage på besøg eller ikke får plads, kan orientere sig igennem disse film.

Kom og besøg os

Online Åbent hus:
Søndag d. 7. februar 2021 kl. 14.00-16.00

Åbent hus:
Søndag d. 30. maj 2021 kl. 14.00-16.00

Link til tilmelding her

Efterskolernes aften: onsdag d.13. januar 2021 er rykket til Online Åbent hus 7.februar. Her kan man også høre mere om de enkelte linjer og møde deres lærere.