Åbent Hus

Vi anbefaler altid at du besøger skolen, før du melder dig til. Det kan du gøre ved et af vores Åbent Hus arrangementer. Her vil nogle af skolens elever vise jer skolen efterfulgt af et oplæg om skolens værdier, tilbud og rammer. Tilmelding til Åbent Hus sker via nedenstående link.

Åbent Hus

Kom og besøg os

Åbent hus:

Efterskolernes Aften: Onsdag d.12. januar 2022 kl. 18-21.

Efterskolernes Dag og Aften kræver ingen tilmelding og man kan besøge skolen indenfor de angivne tider.

Åbent Hus: Søndag d. 6. februar 2022 kl. 14 – 16

Link til tilmelding her

Åbent Hus: Søndag d. 22. maj 2022 kl. 14 – 16

Kom og besøg os

Åbent hus:

Efterskolernes Aften: Onsdag d.12. januar 2022 kl. 18-21.

Åbent Hus: Søndag d. 6. februar 2022 kl. 14 – 16

Link til tilmelding her