Optagelse

Ønsker du at starte på Flakkebjerg Efterskole, skal du først besøge skolen ved et Åbent Hus arrangement. Når du er sikker på dit valg af linje udfylder du tilmeldingsblanketten. Du finder her information om selve tilmeldingsproceduren samt den økonomiske del af selve skoleopholdet. 

Optagelse

Ønsker du at starte på Flakkebjerg Efterskole, skal du først udfylde tilmeldingsblanketten, som du finder under “Tilmeldingsblanket”. Du finder også her information om selve tilmeldingsproceduren samt den økonomiske del af selve skoleopholdet. Vi anbefaler kraftigt i læser informationerne omkring økonomisk statstilskud i dokumenterne her på siden.

Processen

Ønsker du at starte på Flakkebjerg Efterskole, skal du først besøge skolen til et Åbent Hus arrangement. Når du er sikker i dit valg af linje udfylder du tilmeldingsblanketten, som du finder under “Tilmeldingsblanket”.
Der er et tilmeldingsgebyr på 500kr.
Når skolen har modtaget din tilmelding, får du besked, om der er plads, eller om du kommer på venteliste.

Får du en tilbudt en plads, skal du betale pladsgebyret på 2000 kr. for endeligt at reservere den.
Hvis du fortryder din tilmelding inden optagelsessamtalen eller senest 2 dage efter samtalen refunderes 1000 kr.
Hvis skolen, på baggrund af optagelsessamtalen, giver afslag, refunderes det fulde beløb. 

Inden du er endeligt optaget på skolen, skal du komme til en optagelsessamtale, som vi indkalder til i året op til dit efterskoleår.
Vores tilgang til optagelse på Flakkebjerg er, at gensidig forventningsafstemning og forpligtelse på samarbejde er nødvendige for et succesfuldt ophold, og skal foregå ved et personligt møde mellem skolen, eleven og forældrene, som underskrivere af skolekontrakten forud for optagelsen.

Derefter er det bare at vente på Ny Elevdag den 7. april 2024 og et kanon efterskoleophold.

Økonomi

Ved tilmelding betales der 500kr.

Hvis du tilbydes en plads, betales 2.000,- kr. i pladsgebyr.

Ugeprisen er 2750,- kr. i skoleåret 2023/24. Der 42 betalingsuger. Ud fra husstandens indkomst regnes et ugentligt statstilskud, som fratrækkes ugeprisen.
Du har mulighed for at foretage en økonomiberegning på hjemmesiden efterskole.dk.

Skolen søger statstilskuddet for dig.

Hvis husstanden samlet tjener under 400.000 kr. kan der søges om individuel støtte. Læs mere i de 2 vedhæftede filer herunder.

Processen

Ønsker du at starte på Flakkebjerg Efterskole, skal du først udfylde tilmeldingsblanketten, som du finder under “Tilmeldingsblanket”. Når skolen har modtaget din tilmelding, får du besked, om der er plads, eller om du kommer på venteliste.

Kommer du på venteliste skal du ikke betale tilmeldingsgebyr, da vi jo ikke ved, om du får en plads.

Får du en tilbudt en plads, skal du betale tilmeldingsgebyret på 2.000kr. for endeligt at reservere den. Hvis du fortryder din tilmelding inden optagelsessamtalen eller senest 2 dage efter samtalen refunderes 1.000kr. Hvis skolen, på baggrund af optagelsessamtalen, giver afslag, refunderes det fulde beløb. Betalingsoplysningerne får du ved tilmelding.

Inden du er endeligt optaget på skolen, skal du komme til en optagelsessamtale, som vi indkalder til nogle gange i året op til dit efterskoleår. Vores tilgang til optagelse på Flakkebjerg er, at gensidig forventningsafstemning og forpligtelse på samarbejde er nødvendige for et succesfuldt ophold, og skal foregå ved et personligt møde mellem skolen, eleven og forældrene som underskrivere af skolekontrakten forud for optagelsen.

Derefter er det bare at vente på Ny Elevdag og et kanon efterskoleophold.

Økonomi

Ved tilmelding betales der 500kr.

Hvis du tilbydes en plads, betales 2.000,- kr. i pladsgebyr.

Ugeprisen er 2575,- kr. i skoleåret 2021/22. Der 42 betalingsuger. Ud fra husstandens indkomst regnes et ugentligt statstilskud, som fratrækkes ugeprisen.
Du har mulighed for at foretage en økonomiberegning på hjemmesiden efterskole.dk.

Skolen søger statstilskuddet for dig.

Hvis husstanden samlet tjener under 400.000 kr. kan der søges om individuel støtte. Læs mere i de 2 vedhæftede filer herunder.