flakke logo horisontal
menu

ØKOLOGISK SPISEMÆRKE I SØLV!

wave

Her er der mulighed for at tilføje lidt tekst.

ØKOLOGISK SPISEMÆRKE I SØLV!

Vi er en fri skole! Der er ingen politikere, virksomheder eller organisationer som bestemmer over os. Ud over alle de engagerede medarbejdere på skolen så er det skolekredsen, som gennem bestyrelsen sætter dagsordenen for skolens drift og udvikling. Og så er der jo de vigtigste ambassadører for Flakkebjerg Efterskole overhovedet: Vores gamle elever!

Hele 75,3 % af de mad- og drikkevarer, der serveres på Flakkebjerg Efterskole, er økologiske, og i går udløste det Fødevarestyrelsens økologiske spisemærke i sølv. For at opnå dette skal mellem 60 – 90 % af varerne være økologiske, så Flakkebjerg er godt på vej. For et sted, der dagligt bespiser 154 sultne teenagere og 25 medarbejdere, er der en del at holde styr på i regnskaberne. Derfor har køkkenpersonalet arbejdet tæt sammen med skolens forretningsfører Jan Møldrup, om at få regnet de rigtige procenter ud, og indhentet al den nødvendige dokumentation fra de mange leverandører.
Vi er rigtig glade og stolte over, at så stor en del af det, der serveres på Flakkebjerg er økologisk, og vi arbejder naturligvis videre mod at få det økologiske spisemærke i guld.

Bestyrelsen består af nedenstående:

Formand
Poul Jørgen Larsen
Kirkerupvej 86, Kirkerup
4200 Slagelse
Tlf.: 57 84 93 39
Tlf.: 20 25 37 20
Tlf.: 55 74 00 03
pjl@chsystem.dk

Næstformand
Jesper Pedersen
Slagelse

Medlemmer
Jesper Grarup
Roskile

Mette Tram Pedersen
Slagelse

Jacob Borello Carlsen
Rude

Lotte Büchert
Valby

Emil Asmussen
København

Suppleanter
Kit Rasmussen
Karrebæksminde

Lis Bülow
Slagelse